Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM'de iktidarın İsrail politikasını eleştirdiği konuşmasının ardından kalp krizi geçirdi. Bitmez, yere düştüğü anda AKP sıralarından gelen ve TBMM tutanaklarına geçen “Allah’ın gazabı böyle olur!” ifadesini kimin söylediği merak konusu.

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, konuya ilişkin olarak “Bazı arkadaşlarımız arkada oldukları için ne olduğunu anlayamamış olabilir” demişti.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın Sözcü'de yayımlanan yazısında, CHP’li milletvekillerinin “Allah’ın gazabı böyle olur” sözünü Zengin’in söylediğini iddia ettiğini aktardı.

Saymaz, Bitmez yere düşmeden önce Zengin’in ayağa kalkarak elini kolunu salladığı, Bitmez yerde olduğu sırada da bağırmaya devam ettiğinin altınız çizerek, "Görüntülerde, Bitmez yere düşmeden önce Zengin’in ayağa kalkarak elini kolunu salladığı, Bitmez yığıldıktan sonra bağırmayı sürdürdüğü görülüyor" ifadelerini kullandı.

Saymaz, “Haydi, arkadakiler görmedi, diyelim.  En önde oturan ve ayakta olan Zengin de mi görmedi? O an... Ne söylüyordu? Yoksa ‘Allah’ın gazabı böyle olur!’ mu diyordu?” dedi.

Saymaz'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın.