Sancaktepe'de önceki gün kaybolan ve bu sabaha karşı bir inşaatın temelindeki suda ölü bulunan 3 kardeşin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Hilal Mahallesi Gülpembe Sokak'taki cemevi inşaatının yağmur suyuyla dolu temelinde gece saatlerinde cansız bedenleri bulunan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın'ın, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemleri tamamlandı.

Baba Ayvaz Sağın ve yakınları tarafından teslim alınan 3 kardeşin cenazeleri, Sancaktepe'deki Saruhan Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Yenidoğan Mezarlığında toprağa verilecek.

- Olay

Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi 75 numara yakınlarında oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin 2 Ekim'de akşam saatlerinde kaybolması üzerine polis ekipleri arama çalışması başlatmıştı.

Arama çalışmaları sürerken, bugün sabaha karşı aynı mahallede bulunan Gülpembe Sokak'taki bir inşaatın görevlisi, inşaatın yağmur suyuyla dolu temelinde çocuk cesedi görünce durumu polise bildirmiş, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

Gelen itfaiye ekiplerince yağmur suyunun tahliye edilmesi sonrası 3 çocuğun cesedi ekiplerce buradan çıkarılmıştı.

Yapılan incelemede cesetlerin, kaybolan 3 kardeşe ait olduğu anlaşılmıştı. (AA)