Haber: Serkan Kerem Mert / firtinahaber

Saadet Partisi Söğütlü İlçe Başkanı Özdemir Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu bir paylaşımda, Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde yer alan arazisini takipçilerine gösterdi. Başkan Özcan, bunu yaparken sosyal mesajlar vermeyi de ihmal etmedi...


 

Paylaşımında yer alan videoya, "Bugün sizlere ufak da olsa bahçemden görüntüler vermek istiyorum" sözleriyle başlayan Başkan Özcan, vermek istediği mesajın bahçeden ziyade toprakla ilişkili olduğunu anlattı. Başkan Özcan, "Toprağın önemini anlamak, kavramak ve geleceğe temiz toprak bırakmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.


 

Küçücük bir alanda çok sayıda ürün yetiştiriyor


 

500 metrekarelik bahçesinde, iklim koşullarının imkan verdiği çok sayıda ürün yetiştirdiğini anlatan Başkan Özcan, "Üretmeye çalışıyoruz, üretirken de öğrenmeye çalışıyoruz. Bugün burası belki 400 ya da 500 metrekare bir yer ama bu kafayla gidilirse, yarın öbür gün önemini öyle bir anlayacağız ki çok pişman olabiliriz."


 

"Toprağınızı satmayı düşünmeyin"


 

Onun için buradan herkese söylüyorum; 1 metrekare yeriniz bile olsa, toprağınız olsun. Toprağınızı satmayı düşünmeyin" ifadelerini kullandı.