Rüya sahibinin; evlilik, aşk ve iş hayatındaki gidişat hakkında detaylı bir bilgi verdiğine de inanılır. Son zamanlarda “Rüyada akarsu görmek ne anlama gelir?” sorusunun cevabını arıyorsanız sizler için derlediğimiz rüya tabirine göz atabilirsiniz. İşte rüya alimlerinin bu rüya hakkında gerçekleştirdiği yorumlar…

Rüyada Akarsu Görmek

Rüyada görülen akarsu, şanslı ve mutlu bir döneme giriş yapılacağına, hayatınızın düzene gireceğine ve maddi açıdan rahatlığa ereceğinize delalet eder. Rüyada berrak akarsu görmek, yani akarsunun temiz olması, huzurlu bir ömür anlamına gelir. Rüyada temiz akarsu görmek, aynı zamanda zenginlik ve başarı ile ilişkilendirilir. Eğer gördüğünüz akarsu kirli ve bulanık ise işlerinizde bir dönem sıkıntıya gireceğiniz anlamı taşır. Ancak kirli akarsu görmek, yaşayacağınız bir hayal kırıklığı demektir. Diğer yandan bu sıkıntıları yakın bir zamanda atlatacağınıza, ancak bu süreçte çevrenize olan eski tavrınızın değişeceğine delalet eder. Rüyada bulanık akarsu görmek ise tıpkı kirli akarsu görmek gibi olumsuz bir anlam içerir. Bulanık akarsu, ailede yaşanan bir travmaya ve yakın zamanda ortaya çıkacak bir aile sırrına işaret eder.

Kısacası rüyada akarsu görmek şöyle yorumlanmaktadır;

  • Kısmetli bir dönem
  • Aile içinde huzur
  • İş ve eğitim hayatında başarı
  • Bol kazanç
  • Hasta kişinin sağlığına kavuşması
  • Nefis ve niyet temizliği

Rüyada Akarsuya Girmek

Rüyada akarsuya girmek, görülen en hayırlı rüyalardan biridir. Eğer rüyanızda temiz ve berrak bir akarsuya giriyor ve yüzüyorsanız zor günlerin geride kaldığı, mutlu ve huzurlu günlerin çok yakında olduğu şeklinde yorumlayabilirsiniz. Rüyada akarsuda yüzmek; ruh temizliği, nefis temizliği, dini konulara yönelim anlamlarını da taşımaktadır. Rüyanızda temiz ve berrak bir akarsuda yüzdüğünüzü gördüyseniz sizin ve ailenizin zengin ve rahat bir hayat süreceği rivayet edilir.

Rüyada Akarsudan Geçmek

Bu rüyayı gören kişilerin, genellikle zor ve sıkıntılı bir hayat yaşadığı düşünülmektedir. Kişinin kendisi ve ailesinin geçirdiği zor zamanlardan dolayı bereketsiz bir dönemde olduğu söylenebilir. Ancak bu kişi rüyasında akarsudan geçtiğini görürse sıkıntılı ve zor günleri geride bırakacaktır. Rüyada akarsudan karşı karşıya geçmenin sağlıkla alakalı olumsuz bir durumun şifalanacağına, hasta kişinin yakın bir zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada Akarsuda Yürümek

Rüyada akarsuda yürümenin zorluklar ile savaşıldığı, yaşanan zor durumların üstesinden gelineceği, rüyayı gören kişinin gösterdiği çaba ile rahat ve mutlu bir hayat süreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Ayrıca yakın bir zamanda zor görünen bir sınava ya da işe girecekler için büyük bir başarı demektir.

Rüyada Akarsuda Balık Görmek

Rüyada görülen balık; kısmet, şans, bolluk ve refah içinde geçen bir hayat anlamına gelmektedir. Genellikle balık görülen rüyalar hayırlı ve olumlu bir mesaj içerir. Rüyada akarsuda balık görmek de hayırlı rüyalar arasında yer alır. Eğer rüyada temiz ve berrak bir akarsuda balık gördüyseniz kısmetli bir döneme gireceğiniz şeklinde yorumlayabilirsiniz. Rüyada akarsuda balık tuttuğunu gören kişinin ise balığın büyüklüğüne göre iyi bir kazanç sağlayacağına işaret eden bir rüya olduğu, rüya alimleri tarafından bildirilmiştir.