KÜLTÜR & SANAT

Ricky Martin taciz davasını kazandı

Yeğenini taciz ettiği ve fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin hakkında karar verildi. Martin, yeğeninin iddiaları geri çekmesiyle davayı kazandı.

Abone Ol

Ricky Martin, üvey kız kardeşi Vanessa'nın oğlu Dennis Yadiel Sanchez tarafından taciz ve fiziksel şiddet gerekçesiyle suçlandı. Üvey dayısıyla 7 ay ilişki yaşadığını söyleyen Sanchez, şarkıcından şikayetçi oldu. Martin 50 yıl hapisle yargılanıyordu.

50 yaşındaki Martin'in üvey kız kardeşi Vanessa'nın oğlu Dennis Yadiel Sanchez, dayısıyla 7 ay ilişki yaşadığını, bu süreçte kendisine şiddet uygulandığını ileri sürüp dava açmıştı. Sanchez'in mahkemeye sunduğu tüm iddiaları geri çekmesiyle şarkıcı davayı kazandı.

"BANA, EŞİME, ÇOCUKLARIMA ZARAR VERDİ"

Dava kararının ardından bir video çeken Martin, yeğeni için "sadece en iyisini dilediğini" belirterek "ışığı bulmasını istediğini" söyledi. Martin, "Bir yalan çok büyük zarara sebep olabilir. Bana, eşime, çocuklarıma ve aileme zarar verdi" dedi.

Ricky Martin, Suriye asıllı İsveçli ressam Jwan Yosef ile 2017'de evlendi. Çiftin taşıyıcı anne yöntemiyle sahip olduğu dört çocuğu var. İlk ikizler 13 yaşındaki Valentino ile Matteo, diğer ikizler ise 3 yaşındaki Lucia ile Renn.