MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kobani Davası'ndaki cezalara tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef aldı. Bahçeli, "Özgür beye ve yönetimine soruyorum; Türkiye topraklarında Bağımsız Kürdistan kurulmasından yana mısınız? DEM'e söz verdiniz mi? Cezalar hukuksuz ise sizin için hukuk nedir, adalet nedir, millet nedir?" dedi.

Özgür Özel, Bahçeli'nin sorularına dört Sinan Ateş sorusu ile yanıt verdi.

'ARSIZ METİN YAZARLARI ŞU DÖRT SORUYA YANIT VERSİN''

Özel Meclis grubunda, "Bahçeli bana dört tane soru sormuş okumaya utanırım" dedi ve şöyle devam etti:

"Dönmüş bunları Prompter'dan okumuş... Bunları kimlerin yazdığını biliyorum. O meşhur ikili var ya... Gerçek MHP'lilerin tüylerini diken diken eden ikili... O ikisi dört soru yazmışlar, Bahçeli'ye 'Oku bakalım, Özel cevap versin.' Bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu dört soruya cevap versin:

'KİMSE CİNAYETLERE SAHİP ÇIKMAYACAK'

1- Bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş iddianamesinden nasıl ve kimler tarafından ayıklandı?

2- Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış birisinin sokak ortasında ölümünden sonra 'Kimse tweet atmayacak, cenazeye gitmeyecek' diyen hangi ikisidir? Bu talimatı bütün partiye hangi ikisi yaymıştır?

3- Tetikçiyi kaçıran aracın fotoğrafları açığa çıkıp, Ülkü Ocakları Genel Başkanı'na bu aracı ceza yemeyecek, trafikte durdurulmayacak statüye kavuşmasına hangi ikisi ya da ikisinden hangisi katkı sağlamıştır?

4- "İran Cumhurbaşkanı'nın ölümünün üzerindeki sis perdesi aralanmalı" diye Prompter'a yazanlar Sinan Ateş davasının üzerine sis çöktürürken bu ikisinin bu sisteki payı nedir? Yoksa bu sisin kendisi bizatihi kendisi midir?

Koskoca parti iki meczuba teslim edildi. Normalleşeceksek kimse cinayetlere sahip çıkmayacak. Bu ayıptan MHP de Türkiye de kurtulacak.