Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen alan çalışmaları kapsamında Odunpazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Odunpazarı’nı mahalle mahalle, cadde cadde gezen Başkan Kurt, hem esnafı hem vatandaşı dinliyor, taleplerini not alıyor ve ilgililere yönlendiriyor.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Alan Çalışmasına katıldı. CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, ilçe yöneticileri ve parti üyelerinin de katıldığı alan çalışmasında Başkan Kurt ve Çınar, 2 Eylül Caddesini gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

2 Eylül Caddesi üzerinde bulunan market, kasap, restoran ve işyerlerini gezdi. Başkan Kurt, esnafın derdini ve çözüm önerilerini dinleyerek notlar aldı.

"20 YILDIR BU ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLAR"

Esnafla konuşan Başkan Kurt, “İstikrarlı bir hükümet, düzgün bir ekonomi gerek. 20 yıldır bu ülkeyi yönetemiyorlar, geldiğimiz durum ortada. Artık yoruldular, dinlenmeleri gerekiyor. Düzgün bir ekonomi nasıl olur göstermek gerekiyor. Yurttaşlarımız, gereken cevabı sandıkta vermeli” dedi.