YEREL

Muratpaşa Belediyesi'nde spor okullarına kayıtlar başladı

Muratpaşa Belediyesi’nin çocuk ve gençlere yönelik 16, yetişkinler için de sekiz branşta açacağı ilkbahar dönemi spor okulları için kayıtlar başladı.

Abone Ol

Belediye’nin ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’ kapsamında yaşama geçirdiği spor okullarında ilkbahar döneminin kayıtları başladı. 6 Şubat-18 Haziran günlerini kapsayan ilkbahar döneminde çocuklar ve gençler için 16, yetişkinler için de sekiz branşta kurslar açılacak. 

Çocuk ve gençler için futbol, tenis, basketbol, voleybol, hentbol, cimnastik, karate, judo, badminton, squash, güreş, masa tenisi, yüzme branşlarının yanı sıra yüzme, triatlon ve buz pateni kursları açılacak. Triatlon için 10-16 yaş grubu kayıt yaptırabilecek. Triatlon kursunda salı ve perşembe günleri yüzme, cumartesi ve pazar günleri ise koşu ve bisiklet kursları düzenlenecek. Buz pateni kursuna ise 7-11 yaş grubu kayıt yaptırabilecek.

Muratpaşa Belediyesi, yetişkinlere yönelik tenis, badminton, squash kurslarının yanı sıra fitness, su jimnastiği, yoga, pilates eğitimlerine yeni dönemde de devam edecek. Pilates ve aerobik kursları, aralarında park, stat ve spor salonlarını da bulunduğu 17 noktada düzenlenecek. Yoga kursu ise Falez, Fener, Çiftekuyular, Soğuksu Yaşlı Evlerinde gerçekleştirilecek.

Kayıtlar, 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi veya belediye internet sitesi üzerinden yapılacak.