Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve İçel Anadolu Liseliler Derneği Başkanı Teslime Yıldız arasında imzalanan protokolle, Mutlu Yaşam Köyü’nü İçel Anadolu Lisesi’nin bileşenleri kullanabilecek. Mutlu Yaşam Köyü’nde ayrıca farklı inanç ve kültüre sahip insanların kaynaşması, iletişimi ve dayanışmayı artırmasına yönelik de etkinlikler yapılacak. 

Mutlu Yaşam Köyü’nü daha geniş kitlelerin kullanabilmesi amacıyla yaptıkları iş birlikleri kapsamında İçel Anadolu Liseliler Derneği’yle bir protokol imzaladıklarını belirten Başkan Tarhan, şunları kaydetti:

“Açıldığı ilk günden bu yana çok sayıda kurum, kuruluş, topluluk ve vatandaşa ev sahipliği yapan, özellikle yurtdışından gelen konuklarımızın misafir olduğu Mutlu Yaşam Köyü'müz, İçel Anadolu Liseliler Derneği’yle birlikte daha geniş kitlelere ulaşacaktır. Mersin’de bir kültür haline gelmiş İçel Anadolu Liseliler, Mutlu Yaşam Köyü'müzün daha aktif kullanımına büyük katkı sunacaklardır. Yapacağımız ortak etkinliklerle daha çok insanımızın burayı tanımasını ve kullanmasını sağlayacağız.”

İçel Anadolu Liseliler Derneği Başkanı Teslime Yıldız da Başkan Tarhan ve ekibine teşekkür ederek “Mezitli Belediyesi’yle farklı dönemlerde pek çok etkinlikte bir araya geldik. Şimdi bu protokol ile iş birliğimizi daha geniş kitlelere hitap edecek ve daha çok insanımıza dokunacak şekilde büyütüyoruz” dedi.