Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Doğa Bizi Çağırıyor” etkinliği kapsamında, ara tatile giren çocuklar ve aileleri, Darısekisi Örnek Köyü’nü gezdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar dans edip oyunlar oynarken, çocuklarıyla birlikte geziye katılan aileler de köyü gezme imkanı buldu. Ücretsiz olarak düzenlenen etkinlik öncesinde kayıt yaptırarak başvuran yurttaşlar için saat 08.30’da Mersin Forum AVM bağlantı köprüsü altından ve Tarsus Kültür Merkezi önünden servis kaldırıldı. Etkinlik, sabah 08.30 ile 16.00 saatleri arasında devam etti.

Etkinliğe katılan çocuklardan Mina Yıldız, “Çok mutluyum, çok eğlenceli. Danslar ettik, oyunlar oynadık, yani çok eğlendik. Buradan Vahap Amca’ya çok teşekkür ederiz” dedi.

Çocuklardan Civan Yıldız da “Buradaki etkinlikleri çok beğendim, çok sevdim. Dans etmeyi de çok sevdim, oyun oynamayı da sevdim. Etkinliği güzel buldum” diye konuştu. 

Tarsus’tan geziye katılan öğrenci velilerden Selin Anıtoğlu ise gezi hakkındaki düşüncelerini, “Bu ara tatilde bize bu güzelliği yaşatan Başkanımız Vahap Seçer’e gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Çocuklar mutlu, biz mutlu. Gerçekten çok eğlendik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Devamını bekliyoruz” sözleriyle dile getirdi.