İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Meral Akşener, Epstein Adası hakkında şunları ifade etti:

"Amerika'da patlak veren hadiseden bahsetmişti. Epeyce zaman yazılan ne varsa okudum, belgeselleri izledim. Niçin bugünlerde çeşitli videoların ortaya koyulduğu bir süreç? Niçin? Bunun sonu İsrail'e ve Gazze'deki katliamın örtülmesine gittiğini. Dünyayı yöneten zenginler, yöneticilerin kasetlerin olduğu tehdide şantaja kaldığı bir sonuç ortaya çıkıyor. Türkiye'de de dikkat edilmesi gereken şey şu, bağırılıyor çağrılıyor ama tık yok. Gazze'de bebekler öldürülmeye, soykırım yapılmaya devam ediliyor. Katil Netanyahu bir korku duymadan yoluna devam ediyor. Sor şu: Niçin göz yumuluyor? Bizi ilgilendiren fasıl Türkiye'dir. Türkiye'de de zaafı olan insanların, problemi olan insanların, çeşitli alanlarda zayıflığı olan insanların bu tür şantajlara açık olabileceği... Aşırı derecede dikkat edilmesi gerektiğini anladım. Koskoca ABD'yi yöneten başkanların bu adamla fotoğrafları var.  Bu dünyanın ekonomisini yöneten adamların bu adamla fotoğrafı var. Kraliyet ailesi mensuplarının burada vukuatları var. Böyle bir durumda feseptik çukuru gibi dökülüyor. Gazze'De herkes kafayı çeviriyor Kudüs'te İsrail'e temmana durup çıkıp gidiyor. Bu konuyu çok önemli buldum. Kişisel olarak devleti yönetenleri uyarıyorum. Bu konunun .çok ciddiye alınmasını, ülkemizde de bu tür kullanışlı durumların olmaması için çok dikakt edilmesi gerekir.

Ailemden bir vasiyet var, derlerdi ki kişisel yamuk sırrı olan meşhur olmasın, bu işlerin içine girmesin parmak ucunda çevrilir. Kendi içimizde de yaşadıklarımızın arka planında olduğunu düşünüyor ve zannediyorum."