7. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Menteşe’de sahne alan pop müziğin sevilen ismi Hadise, binlerce hayranına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ünlü sanatçı Hadise, 7. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında gerçekleştirdiği konserde sergilediği performans ve sahne şovları ile büyük beğeni topladı. Konser alanını dolduran binlerce hayranı, şakılarını Hadise ile birlikte seslendirdi.

Konserde sahneye çıkan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Sizlerle beraber dolu dolu bir üç gün geçirdik. Hadise’yi Menteşe’de görmeyi çok istediniz. Kültür Şenliğine Hadise yakışır dediniz. Biz de kendisini davet ettik, sağ olsun davetimizi kabul etti ve geldi. Sevgili gençler, sevginin kenti, hoşgörünün kenti, güler yüzün kenti ve özgürlükler kenti Menteşe’ye hoş geldiniz. Üniversiteye yeni gelen öğrencilerimiz huzurun, barışın kentine hoş geldiniz. Bütün Türkiye Muğla gibi olsun istiyoruz. Bizim Önderimiz var. O’da Mustafa Kemal Atatürk. Bizler Cumhuriyete sahip çıkan Atatürk’ün yolunla ilerleyen insanlarız. Bugün ülkemiz bir Pakistan değilse, Afganistan değilse, bir Irak değilse bunu Atatürk’e borçluyuz. İyi ki varsınız, sizleri seviyorum” dedi.

Başkan Gümüş, konuşmasının ardından şarkıcı Hadise’ye plaket ve çiçek takdim etti.