Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı ‘Malatya Dayanışma Günleri’ni ziyaret etti. 

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde iş yerleri zarar gören Malatyalı esnafa destek olmak için Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen dayanışma günlerini ziyaret etti. Depremzede esnafla tek tek sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Yavaş, esnafın Ramazan Bayramı’nı da kutladı. 

Depremden etkilenen esnaf ve onlara destek olmak için alışveriş yapmaya gelen Başkentlilerin de Mansur Yavaş’a ilgisi yoğun oldu. Malatya’dan gelen esnafın taleplerini de dinleyen Yavaş, ziyaretini Twitter hesabı üzerinden şu sözlerle paylaştı:

“HAYDİ ANKARA, BAYRAMDAN ÖNCE DAYANIŞMAYA”

“Bugün, Malatyalı depremzede esnafımızla Ankara'da bir araya geldik. Haydi Ankara, bayramdan önce dayanışmaya. Tüm hemşerilerimi ‘Malatya Dayanışma Günleri’ne davet ediyorum.”

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile MTSO’nun birlikte düzenlediği Malatya Dayanışma Günleri, 20 Nisan Perşembe gününe kadar ziyaret edilebilecek.