Haber: Hülya Kılınç

Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde bulunan bir cafede düzenlediği basın toplantısında Manisa Büyükşehir'e aday adayı olduğunu açıkladı.

Açıklamaya; Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı Ferman Yamanoğlu katıldı.

Muhalefetin Cumhur ittifakına karşı birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını önemle çizen Özdağ, Millet İttifakı'nın 14 ve 28 Mayıs seçimlerini kaybetmesine vurgu yaparak muhalefet partilerine şöyle seslendi:

“Muhalefet partileri belde belde, ilçe ilçe, il il ve büyükşehir büyükşehir ayrı ayrı masaya yatırıp birlikte karar vermeleri gerekiyor.  30 yıllık bir siyasetçi olarak söylüyorum. Burada muhalefet akıllı olmaz, muhalefet burada beldeleri, ilçeleri, illeri, büyükşehirleri ayrı ayrı değerlendirmezse, demokratlar, Türkiye’yi sevenler bir araya gelmezse kaybederler. Bundan sonra Türkiye muhalefetsiz kalır, ağır bedeller öder.”

“BURADA YA ÜÇ KİŞİ YARIŞIRIZ YA DA İKİ KİŞİ YARIŞIRIZ”

Türkiye'nin geleceği için yerel seçimlerin önemli olduğunu vurgulayan Özdağ, aday belirleme sürecinde muhalefet partilerinin aralık ayında görüşmelerde bulunacağını dile getirdi. Manisa'da artık bir değişime ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Özdağ “15 yıldır Manisa’yı yönetenler alt yapı ve üst yapı konusunda zayıf kalmış diyorsa biz o değişime varız. Muhalefet partileri bir aday çıkardığında o aday “Ben Cumhur ittifakı adayını yenerim” diyorsa onu desteklerim. Benim dışında kazanacak kim varsa onu desteklemeye hazırım. Burada anketler beni gösteriyorsa, partiler beni gösteriyorsa buradan aday olmaya hazırım. Gelecek Partisi desteklemeye hazır, Saadet Partisi desteklemeye hazır. Ya burada 3 kişi yarışırız ya da 2 kişi yarışırız. Kaç kişi yarışırsak yarışalım Selçuk Özdağ vardır. Bütün belediyeleri birlikte hareket ederek almalıyız” diye konuştu.