Kastamonu Ülkü Ocağı, 22 Aralık 2023'te sosyal medya hesaplarından öğrencilerle sohbet edildiği, kitap dağıtıldığı ve Okul Müdürü Cengiz Aydın ile de görüştüğünü paylaştı. Görüntüler, “Çocuk Klasikler kitap serimizden her birine kitap hediye ettik. Okul Müdürümüz Cengiz Aydın’a, Genel Merkezimizin hazırlamış olduğu ÜOUZEM, Odak2023, ve Türk Büyükleri Dijital Okuma Setimizi tanıtıp, hediye ettik. Okul idaremize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadeleriyle paylaşıldı.

Birgün'den Deniz Güngör'ün haberine göre; Etkinliğe ilişkin aradığımız Kayı İlkokulu Müdürü Aydın ise Ülkü Ocakları tarafından yapılan ziyareti doğruladı. Ziyaretin daha öncesinde randevu alınarak gerçekleştirildiğini ifade etti.

ÇOCUK BAKIM EVİNE DE GİTTİLER

Aynı zamanda Kastamonu Ülkü Ocakları Asena Birimi’nin ise Kastamonu Belediyesi’ne bağlı Çocuk Bakım Evi’nde kalan çocuklarla bir araya geldiği ortaya çıktı. Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından çıkarılan “16 Türk Devletine Zamanda Yolculuk” adlı kitap okul öncesi çocuklara okundu, ‘hediye’ dağıtıldı.

KYK yurtlarına 922 manevi danışman atandı KYK yurtlarına 922 manevi danışman atandı