Haber: Murat Mutlu

Hatay’ın Antakya İlçesi’ne bağlı Bağrıyanık Mahallesi’nde uyuşturucu ile ilgili kavga eden iki kişinin karakolda verdiği yalan ifade ile gözaltına alınan ve daha sonra Hatay Muhtarlar Derneği başkanı Mahmut Gülcü’nün girişimleri sonucu yetkililerle yapılan görüşmeler kapsamında Kilis Cezaevi’nden tahliye edilen Bağrıyanık Mahallesi Muhtarı Oktay Sağlam’ı mahalle halkı bağrına bastı. 

Uyuşturucuya karşı açtığı savaş nedeniyle mahallede kavga eden iki uyuşturucu kullanıcısının gözaltı sırasında yalan bir iftira ile emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Bağrıyanık Mahallesi Muhtarı Oktay Sağlam, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü’nün girişimleri sonucu yetkililerle yapılan görüşmeler sonrasında kaldığı Kilis Cezaevi’nden tahliye edilmesinin ardından mahalle halkı tarafından dev Türk Bayrakları açılarak coşkuyla karşılandı. 

2-79

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEMİZ ASLA BİTMEYECEKTİR

Bağrıyanık Mahalle halkının coşkusuyla “Bağrıyanık Seninle Gurur Duyuyor” sloganlarıyla karşılanan Bağrıyanık Mahallesi Muhtarı Oktay Sağlam, “Toplumumuzun kanayan yarası olan ve gençlerimizi ailelerinden ve hayatlarından koparan baş belası uyuşturucu ile mücadelemiz asla bitmeyecektir. Yalan bir iftira ile gerçekleşen olayda adaletin er veya geç tecelli edeceğini biliyordum. Çünkü adalet herkese lazımdır. Biz muhtarlar olarak görevimizi kanunlar nezdinde halkımız adına yaparız. Bu yüzden komplo girişimleri sonuçsuz kalan bu münferit olayda şahsıma güvenen ve destekleyen başta Hatay Muhtarlar Derneği, Antakya Muhtarlar Derneği, Defne Muhtarlar Derneği, mahalle muhtarı meslektaşlarım ile birlikte mahalle halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Allah bir daha bizleri böylesine iftiraya kurban gidecek olaylarla karşılaştırmasın.” dedi.