Kumluca Belediye ve Kumluca Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köleoğlu, kulüp yönetimini, yeni transfer edilen futbolcuları ve Voyn 07 taraftar grubu temsilcilerini makamında ağırladı.

Başkan Köleoğlu, yeni futbolculara Kumluca hakkında bilgiler verirken; burada büyük bir aile olduklarını, maçlara genç, yaşlı, kadın, çocuk hep birlikte giderek takıma destek olduklarından bahsetti.

YENİ TRANSFERLER

3. Lig Şile Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Raşit Sevindir, 3. Lig Çatalca Spor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Deveci, Bölgesel Amatör Lig Gönen Belediyespor’dan forvet oyuncusu Arif Arslan ve Bölgesel Amatör Lig Nişantaşı Spor’dan stoper Kasım Ulus, ligin ikinci yarısında Kumluca Belediyespor forması giyecek.

Başkan Mustafa Köleoğlu, "İlk yarıyılımızı büyük bir mücadele ile kapattık. İkinci yarıyılımıza hazırlıklarımızı tamamladık, transferlerimizi yaptık şampiyon olma yolunda iddialı bir şekilde tekrar şimdi takımımızı yeşil sahalara takımımızı çıkarıyoruz. Biz sonuna kadar arkasındayız, taraflarımız arkasında, bütün takımımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz. Şampiyonluk yolunda o sene bu sene diyoruz’’ dedi.

Kumluca Belediyespor'un yeni transferleri ise duygu ve düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

-Raşit Sevindir: "Öncelikle daveti için bize gösterdiği ilgi alakadar dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Buraya gelmemizdeki tek sebep şampiyonluk, burada ilk çok güzel şeyler başarılmış. Bizde buraya gelip bunu devam ettirmek istiyoruz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşırız."

-Kasım Ulus: "Geçen yıl da bu takımda şampiyon olan kadrodaydım. Bu sene tekrar buraya geldim. Kumluca’yı ve Kumluca Belediyespor’u gerçekten çok seviyorum. İnşallah sonu şampiyonluk olur."

-Arif Arslan: "Başkanımıza öncelikle daveti için çok teşekkür ediyorum. Bu takımın parçası olduğu için çok mutluyum. Yolun sonu şampiyonluk olur."

-Mehmet Deveci: "Buraya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah şampiyonluğu alacağız. Belediye Başkanımıza, hocamıza ve takım yöneticilerine teşekkür ederim."