İzmir'de bir anaokulunda hizmetli olarak çalışan F.A. ve U.A, 5 yıl önce sosyal medyada tanışıp evlendi. Bir süre Tokat'ta yaşadıktan sonra sırasıyla İzmir, Gebze ve Sakarya'da yaşayan çiftin 3 ve 5 yaşında olmak üzere 2 kızı dünyaya geldi.

Çiftin Sakarya'ya taşınmasıyla birlikte problemler başladı. U.A.'nın F.A.'yı görüntülü sohbet sitelerine girmeye ve başka erkeklerle konuşmaya zorladığı öne sürüldü. F.A.'nın bunu kabul etmemesi üzerine U.A.'nın farklı bir yönteme başvurduğu iddia edildi.

U.A.'nın kadın kılığına girip sesini de değiştirerek başka erkeklerle sohbet ettiği ve bu şekilde canlı sohbet sitelerinden para kazandığı ileri sürüldü.

F.A., 2022 yılının temmuz ayında Bursa'da yaşayan C.S. ile sosyal medya üzerinden tanıştı ve ikili bir süre mesajlaştı. F.A.'nın görüntülü konuşma için 100 TL istediği ve C.S.'nin de parayı gönderdiği öğrenildi. Bir süre sonra F.A.'nın C.S.'yi aralarında geçen yazışmaları yaymakla tehdit ederek düzenli olarak para istediği iddia edildi. Şantaja dayanamayan C.S., Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayetçi oldu ve F.A. hakkında dava açıldı.

Suçlamaları reddeden F.A. ise bu yazışmaları kendi telefonundan U.A.'nın yaptığını ve eşinin bu şekilde birçok kişiyle yazıştığını iddia etti.

F.A., 2023 yılının ocak ayında Sakarya'dan Kocaeli'nin Gölcük ilçesine taşındı ve U.A.'dan boşanmak için dava açtı. Kadın şunları dile getirdi

"Boşanma davası henüz sonuçlanmadı. 3 ve 5 yaşında 2 kızım var. Yaşadığımız mağduriyetlerden dolayı delilleri oluşturmam iki senemi sürdü. Delilleri elde ettikten sonra polise ihbar ettim ve boşanma davası açtım. Eşimle evlenirken bana restoranda çalıştığını söylemişti. Dışarıdan normal aile gibi görünüyorlardı. İnternetten tanıştık ve evlendik. Evlendikten sonra sürekli adres değiştirmeye başladık. Sürekli çevresindeki insanlara yalan söylüyordu. Daha sonra bana da yalanlar söylediğini anladım.

Sitelerde soyunmamı isteyenler oluyordu. Ben yapamadığım için para gelmiyordu. Para gelmeyince eşim bana hakaret ediyordu. Hatta bir kişi bizden şikayetçi olmuş. Hat adıma kayıtlı olduğu için adamla konuşmadığım halde bana dava açıldı. Eşim, siteden konuştuğu adamdan şantaj ve tehditle para istemiş. Bu şekilde şikayet üzerine adıma dava açıldı. Eşim aldığı paraları sürekli kumarda yiyordu. Kadın külotlu çorabı giyiyordu. Yüzünü göstermiyor, sadece bacaklarını gösteriyordu. Canlı sohbet sitelerinde bulunan görevliler ‘Erkek misin?’ diye şüphelenip aradığında eşim beni konuşturuyordu. Eşim önceden bana ne diyeceğimi söylerdi. Sözünü dinlemediğim zaman bana kızıyor, hakaret ediyordu. Eşim 2 seneye yakın bu şekilde para kazandı”