Arabanın insan hayatındaki önemi, özellikle modern dünyada, tartışılmazdır. Arabalar, bireylerin istedikleri yere daha hızlı ve rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlar, dolayısıyla hayatın verimliliğini ve rahatlığını artırır. İşe gidip gelmek, hafta sonu kaçamakları, aile ziyaretleri veya tatile gitmek gibi pek çok durumda, kişinin bağımsız hareket etme kabiliyeti, zamanınızı daha verimli ve özgürce yönetme imkanı sağlar. Ancak, araba satın almak genellikle büyük bir finansal taahhüt gerektirir. Özellikle kişiler kredi çekmekten kaçınırlar, çünkü bankaların sizlere önerdiği yüksek faiz bedelleri ve geri ödeyeceğiniz miktarın yüksek olması isteğinizi gerçekleştirmenizi zorlaştırır. Ayrıca, kredi çekmek, sadece anlık bir çözüm olabilir ve uzun vadede daha büyük bir borç yükü oluşturabilir. Bu noktada kredisiz araba almayı düşünmek mantıklı hale gelir.

Kredisiz araba alma alternatifleri, finansal özgürlüğünüze sahip çıkmanın ve aynı zamanda hayalinizdeki arabaya sahip olmanın yolunu açabilir. Kredisiz araba almanın yöntemleri, bu mali stresi hafifletir ve otomobil sahibi olma hayallerinizi daha gerçekçi ve ulaşılabilir kılar. İşte tam da bu noktada Katılımevim sizleri hedeflerinize ulaştırmak için yanınızdadır.
Gelirlerinize göre ayarladığı ödemeler ile hayat kalitenizden ödün vermeden kredisiz araba sahibi olmanız Katılımevim ile artık çok kolay.

Kredisiz Araba Satın Alma 

Katılımevim, Türkiye'de faaliyet gösteren bir tasarruf finansman kuruluşudur ve birçok kişiye, özellikle de krediye başvurmak istemeyen veya kredili alımlarda karşılaşılan faiz yükünü taşımayı tercih etmeyenlere, kredisiz araba almanın kapılarını açmaktadır.  

Katılımevim'in sunmuş olduğu tasarruf finansman modeli, belirli bir süre boyunca düzenli tasarruf yapmayı ve bu tasarrufların bir araya gelmesiyle araba sahibi olmayı mümkün kılar. Katılımevim, birikim yapan kişilerin belirli bir süre sonunda tasarruf ettikleri miktarla araç alabilmelerini sağlar. Dolayısıyla, bu model, kredi kullanmaya gerek kalmadan, yani faiz yükü olmaksızın araba almayı sağlar. Sizin tek yapmanız gereken, istediğiniz araca karar verdikten sonra, en yakın Katılımevim şubesine giderek kredisiz bir şekilde satın almak istediğiniz aracı bildirmenizdir.

Katılımevim, kredi kullanmadan, faiz ödemeden ve borç altına girmeden hayalinizdeki arabaya sahip olmanın bir yolunu sunar.
BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman şirketi olan Katılımevim ile mesleğiniz farketmeksizin, gelirinize en uygun şekilde taksitlendirme planı hazırlar. Bu sayede; aylık bütçenizi daha kolay yönetmiş ve hayalinizdeki arabaya kolaylıkla sahip olmuş olursunuz.
Katılımevim’in sunduğu kredisiz araba kampanyaları ve daha fazla fırsat hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için 444 11 00 numaralı telefon hattını arayabilir veya en yakın Katılımevim şubesini ziyaret edebilirsiniz.