ABB Başkanı Mansur Yavaş, başkent esnafıyla bir araya gelerek, esnafın yaşadığı sorun, talep ve çözüm önerilerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak bugün Ankara’nın en işlek bölgelerinden biri olan Kızılay İzmir Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Yavaş’a ziyaretinde; Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yavuz eşlik etti. 

“ULUS VE KIZILAY’I TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Bölge esnafına, Kızılay İzmir Caddesi ve çevresini canlandıracak projeleri yaşama geçireceklerini söyleyen Yavaş, “Hatırlarsanız Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 100. yılında bir program yaptık. Burada her hafta böyle programlar yapılabilir yazın. Bir etkinlik vesilesiyle insanları Kızılay’a toplayacak bir sürü etkinlik yapılabilir. Sizlerle beraber kararlaştıralım. Kızılay’ın esnafı daha geniş toplayalım. Kentimizin en önemli merkezi olan Ulus ve Kızılay’ı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

İZMİR CADDESİ İÇİN YAPILACAK PROJELER HAKKINDA SUNUM YAPILDI

Kahvaltı programının ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri de Ankara Yeni Sahne’de ‘İzmir 1 ve İzmir 2 Caddeleri Kentsel Tasarım Projesi’ başlığıyla sunum yaparak, bölge esnafına bilgi verdi.

Başkan Yavaş, esnaf ziyaretini “Kızılay İzmir Caddesi esnafımızla bir araya gelerek sorun, talep ve çözüm önerilerini dinledik. Bölgeyi ayağa kaldıracak İzmir 1 ve İzmir 2 Caddeleri Kentsel Tasarım Projemizin son aşaması hakkında bilgi verdik. Ulus ve Kızılay'ı eski bereketli günlerine kavuşturacağız” notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.