Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kent esnafına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafın sıkıntılarını, taleplerini ve önerilerini dinleyip hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Ekicioğlu, “Halkımız gelecek güzel günlerden umutlu. Hep birlikte çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” diye konuştu. 

Kırşehir’in, 'kent kimliği' olan bir tarih ve kültür şehri olduğunu belirten Başkan Ekicioğlu, şunları söyledi:

“Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz sözler var ve biz Kırşehir Belediyesi olarak bu sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Biz Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşın ve esnafımızın gelmelerini beklemeden, kendi alanlarında ziyaretlerimizi de sürekli yapıyor ve görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz.

İlimizde var olan sorunların tespiti ve bu sorunların da ortak akılla çözüme kavuşturulması bizler için çok önemli. Çocuklarımıza güzel, yaşanılabilir bir şehir ve ülke bırakmak için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor ve tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de Hep birlikte çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.”