CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul’un altı köprüsünden ilkinin temel atma töreninde kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu Erdoğan, “Yatırımcıları tehdit ediyorlar. Şu hale bak ya… ‘Biz geliyoruz, geldiğimizde bilesiniz ki size ödeme yapmayacağız.’ Sizin elinizden yatırımları alacağız. Siz nasıl devlet yönetimine talipsiniz ya. Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar. Bunları öğren" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan sonunda neden seçimden kaçtığını söylemişsin, iktidarı kaybedeceğini biliyorsun. Yabancılara da “Türkiye’den paranızı söke söke alırsınız” demişsin. Bize sökmez Erdoğan. Ben haram yemedim, gemilerim yok, suç örgütleri beni tanımaz, rehin alamaz. Ben benim, sen de sen…" dedi. https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1408797535867703296?s=28