CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Genel Merkez binasında CHP İstanbul İl Başkanlığı'na adaylıklarını açıklayan Özgür Çelik ve Cemal Canpolat ile görüştü.

ÇELİK: KARARLILIKLA YOLUMA DEVAM EDİYORUM

Özgür Çelik, Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün Genel Merkezimizde ziyaret ettim. Genel Başkanımız İstanbul Kongresinin demokratik şekilde gerçekleşmesini temenni ederek, adaylık sürecimde başarılar dilediler. Genel Başkanımıza verimli görüşmemiz için teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Özgür Çelik'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından desteklendiği ve 'Değişimcilerin' İstanbul adayı olduğu ifade ediliyor.

Çelik'in Genel Merkez'de düzenlediği basın açıklamasına 27 il başkanı destek vermişti.

CANPOLAT: KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAYIZ

Bir diğer başkan adayı Cemal Canpolat ise görüşmeye ilişkin açıklamasında, "Bugün, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettik. Önümüzdeki kongre sürecini partimize yakışır bir şekilde yöneteceğiz. Sayın Genel Başkanımızın yanındayız, açmış olduğu yolda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz ve İstanbul'da partimizi tekrar iktidar yapacağız!" ifadelerini kullandı.