Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Yerel Yönetimlerde Genç Lider Programı kapsamında, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ konulu söyleşiye katılarak, deneyimlerini paylaştı. 

Şile'de bir otelin toplantı salonunda düzenlenen ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ söyleşisine Başkan Yüksel’in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın da katıldı. Yüksel söyleşide, yerel yönetimler konusundaki deneyimlerini paylaştı. Kampta, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de ‘Sandık Güvenliği, Bilgi Teknolojileri ve Gençlerden Beklentiler’ konulu söyleşide konuştu. 

Yüksel, göreve başladıkları andan itibaren gençlerle ilgili projeleri ve çalışmaları ana merkeze koyduklarını, gençlerle beraber çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerini belirtti. Yüksel, “Bize inanan ve güvenen bir genel başkana ve bir lidere sahibiz. Dolayısıyla umutsuz olmamak lazım, birazcık sonuç alabilmek, birazcık bu mücadelelerin sonucunu taçlandırabilmek bizim elimizde” dedi.