Melikgazi'de kargocu, evli ve iki çocuk babası Erkan T. para karşılığında maddi durumu iyi olmayan kadınları falakaya yatırıp kayda aldı.

Kargocunun, 'güzel' dedikerine 500 lira, 'çirkin' dediklerine de 250 lira ödeddiği idda edildi. Eziyet suçundan beraat eden kargocu, müstehcenlik suçundan ceza aldı. Kargocou, 2 yıl 1 ay hapis cezası alsa da kararı istinaf bozdu.

Erkan T,  1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası almasına ve hükmen geri bırakılmasına karar verdi. Erkan T, avukatu aracılığyla düşen cezasına da itiraz etti.

Verilen son cezanın gerekçeli kararı şöyle:

-Sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğu, video içeriklerinde kimliği belirsiz kadınların bulunduğu, kadınların ayaklarından bağlı halde falakaya yatırılmış haldeyken bir erkek tarafından sopa ile ayaklarına vurulduğu, videoların bazılarında kadınların vücudunun tamamının ya da bir kısmının çıplak olduğu, kadınların cinsel dürtü uyandıracak şekilde sesler çıkarttığı, sanığın eşi ile çektiği videolardan birinin de cinsel fantezi amacıyla çekildiği, sanığın bu şekilde şiddet kullanılarak yapılan cinsel davranışları içeren videoları farklı tarihlerde birden çok kez telefonunda depoladığı, ayrıca benzer içerikli videoları farklı tarihlerde bizzat eşi ve H. isimli başka bir kadın ile çekmek suretiyle üreterek, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir.

-Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır.