Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Zor Ama Yine de Sor' isimli programda Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı.

Çağlayan'ın, "Kaybedersek ne yapacağız konusu hiç konuşuluyor mu?" sorusu üzerine Karamollaoğlu, "Hiç konuşulmuyor. Enteresan, herkes 'kesin kazanacağımız' görüşünde. Biz kazanırız, kazanacağız" dedi.

Çağlayan'ın, "Şaşırdım ama hiç kaybetme ihtimalinin üzerinde konuşulmamasına şaşırdım" demesi üzerine Karamollaoğlu, şöyle yanıt verdi:

"Kaybedersek şimdi bunu ne konuşacağız. Kaybettik, ne yapacağız. Oturup ağlayacağız. Bunun üzerinde bundan dolayı durulmuyor. Hiçbir zaman bu konu bizim gündemimize gelmedi."

Karamollaoğlu, "Selahattin Demirtaş'ın Altılı Masa’ya yönelik yorumları toplantılarınızdaki gündemi ne kadar etkiliyor?" sorusuna da "HDP bizim gündemimize hiçbir zaman girmedi yani biz bu konuyu Altılı Masa'da hiç konuşmadık fikir beyanı olmadı.

Fakat dışarıda baya büyük spekülasyonlar yapılabiliyor bu tamamen zihinleri bulandırmak için yapılan bir takım değerlendirmelerdir diye düşünüyorum" yanıtını verdi.