Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşakları 4-7. kilometrelerindeki köprü yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun 18-23. kilometreleri (Şanlıurfa yönü), üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatılırken, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu ve bağlantı yollarındaki üst yapı çalışmaları dolayısıyla Torbalı-Havalimanı kavşakları ve İzmir istikametinin 0-4. kilometrelerinde yolun sol ve orta şeridi trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım sağ ve emniyet şeridinden devam ediyor.

Bolu-Yeniçağ-Gerede yolunun 54. kilometresindeki duvar çalışmaları sebebiyle Gerede-Yeniçağ-Bolu istikametinde trafik tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometresinde heyelan ıslah çalışmaları devam ettiğinden ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Balıkesir-Kepsut-Dursunbey yolunun 19. kilometresindeki Kille (Kepsut) Köprüsü, yoğun yağışlar dolayısıyla hasar aldığından trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım, bölünmüş yolun diğer kesimindeki yeni köprüden sürdürülüyor.

Kangal-Divriği yolunun 28-30. kilometrelerindeki yol çökmesi dolayısıyla ulaşım, tek şeritten iki yönlü sürdürülüyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 16-22. kilometrelerindeki yol yapım çalışması sebebiyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Kaş-Demre-Finike yolunun 63-64. kilometrelerinde altyapı çalışması devam ettiğinden sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 15-30. kilometrelerindeki üst yapı yenileme çalışması nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun her iki yönünde aralıklarla durdurularak tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.(AA)