Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Sakarya-Bilecik yolunun 24-25. kilometrelerinde TCDD Alifuatpaşa İstasyonu girişindeki katılım kolu bağlantı çalışması nedeniyle Sakarya istikametinde ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerinde yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu sebeple yolun her iki yönünde sağ şeritlerde daraltma yapılarak, ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin veriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 88-89. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla İzmir-Aydın istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sol ve orta şeritlerden devam ediyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerindeki 10 tünel ve güzergahlarında yürütülen bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 17.30'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Trabzon-Gümüşhane il sınırı yolunun 43-53, Giresun-Dereli-Pınarlar yolunun 30-45. kilometrelerinde şev temizliği çalışması yapılıyor. Bu sebeple söz konusu kesimlerde ulaşım kontrollü sürdürülüyor.(AA)

Balıkesir-Kepsut-Dursunbey yolunun 19. kilometresindeki Kille (Kepsut) Köprüsü'nün yağışlarda hasar görmesi dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun diğer kesiminde bulunan yeni köprüden gerçekleştiriliyor.

Kütahya-İnönü yolunun 42. kilometresinde üst geçit onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 7-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.