Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 20 Nisan Perşembe saat 00.00'dan 24 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz yapılabilecek.

TİS Otoyolu'nun Dörtyol-Payas kavşakları 2-4. kilometrelerindeki Özerli Viyadüğü'nde genleşme derzi yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Didim ayrımı-Milas yolunun 39-41. kilometrelerindeki (Milas şehir geçişi) yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Sakarya-Düzce yolunun 12. kilometresindeki Mudurnu Köprüsü'nün yapım çalışmaları nedeniyle Sakarya istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım Düzce istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35, Nevşehir-Aksaray yolunun 16-22. ve Muğla-Kale yolunun 44-49. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım söz konusu bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Ankara-Çankırı yolunun 15-17. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Trabzon-Gümüşhane yolu, 50-55. kilometrelerindeki muhtelif kesimlerde şev temizlik çalışması sebebiyle kısa sürelerle trafiğe kapatılıyor. Bu bölgede ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Kaş-Demre-Finike yolunun 63-64. kilometrelerindeki kanalizasyon altyapı çalışması dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.(AA)