Mesaisine sabah erken saatlerde Çerkezköy’de başlayan Başkan Albayrak, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, talep ve önerileri dinledi. Yurttaşlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulunan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yaptığı çalışmalar ve yaşama geçirilecek projelerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Albayrak, Çerkezköy temaslarında sırasıyla Ehlibeyt Dergahı Derneği, Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri ile bir araya geldi. 

Çerkezköy’ün ardından Kapaklı ilçesine geçen Albayrak'ın burada ilk durağı Kapaklı Ordulular Derneği oldu. Albayrak, Çerkezköy ve Kapaklı’daki temasları çerçevesinde ilçelerde faaliyet gösteren basın kuruluşlarını da ziyaret etti. Çerkezköy Haber ve Marmara Haber Gazeteleri'nin imtiyaz sahibi Şaban Kardeş ile Çerkezköy Bakış ve Kapaklı Bakış Gazeteleri'nin imtiyaz sahibi Mehmet Akif Aldoğan ve basın emekçileri ile buluşan Albayrak, ilçelerde devam eden ve planlanan yatırımların son durumları hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde tüm ilçelerde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Albayrak, şöyle konuştu:

“Bugün Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimize ziyaret gerçekleştirdik. İlçe ziyaretlerimiz kapsamında, sivil toplum kuruluşlarımızla ve basın mensuplarımızla bir araya gelerek çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Devam eden çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldık. Çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Oldukça verimli bir ziyaret programı gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte hizmete sunacağımız tüm yatırımlarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmeye ve Tekirdağ için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.”