Balonlar ve kurdelelerle süslenen otobüs, gelinin Bayraklı ilçesindeki evinin önüne geldi. Gelin alma merasiminde çift, bando eşliğinde halay çekti. Yeliz Önemli daha sonra otobüsün direksiyonuna geçti ve damadı da yanına alarak şehir turu attı. Düğün otobüsüyle korna çalarak nikah salonuna doğru giden otobüsü görenler alkışlarla çifti destekledi.

Bornova Evlendirme Dairesi önünde akrabaları ve meslektaşları tarafından karşılanan çiftin nikahını İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer kıydı.

Yeliz Bademli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir gibi büyük bir kentte kadınlar için zor bir meslek olarak görünen otobüs şoförlüğünü severek yaptığını söyledi. Düğün aracının da kullandığı otobüs olmasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirten Bademli, "İşime, mesleğime aşkla bağlıyım. Ben bir yıldır bu işi yapıyorum. Eşimle daha öncesinde tanıştık. Sonrasında evlilik kararı aldık. Bu mutlu günümde de gelin arabamın kendi kullanmış olduğum aracımın olmasını istedim. Bu konuda da beni kırmayan müdürüme ve Tunç Soyer başkanıma sonsuz sevgiler ve saygılar sunuyorum." dedi.

Burak Bademli de çok mutlu olduğunu belirterek kendilerine bu imkanı sunan yetkililere teşekkür etti.