AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuştu. Erdoğan, partisinden İYİ Parti'ye geçen ve AKP vekili Enver Yılmaz'ı hedef aldı. Erdoğan, "Sadece partimizle, ittifakımızla yol yürüyenlerden mesulüz. Ne diyor 'Ben seçimi kazanacağım, ondan sonra AK Parti'ye geçeceğim.' Bizim onlarla işimiz yok." dedi.


'Tarafsız kalacağına' yemin eden partili Erdoğan, yine merkezi-yerel hükümet vurgusu yaptı. Erdoğan, "Şu anda biz merkezi yönetimdemiyiz. Bu kardeşiniz bu ülkenin cumhurbaşkanı mı? Burada seçimi kazandığı anda, burada cumhurbaşkanı ak partili erdoğan, hükümet onda. dolayısıyla yerel yönetimde de ak partili büyükşehir olduğu zaman, artık ordu'nun kılına kıl zarar gelmez. Samsun'dan Hopa'ya bu sahil yolunu kim yaptı?" dedi.

EMEKLİYE REVA GÖRÜLEN İKRAMİYE: 3 BİN TL

Çay simit hesabını unutan Erdoğan'dan emeklilere 3 bin liralık emekli ikramiyesi vereckelerini söyledi.  Üç öğün üzerinden çay-simit hesabı en az 7 bin 200 TL'ye ulaştı.  Kemal Kılıçdaroğlu, emekli ikramiyesinin asgari ücret kadar olması gerektiğini söylemişti