İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle çok sayıda vapur seferinin yapılamadığı bildirildi.

İstanbul Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamaya göre sisten kaynaklı hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan seferler şöyle; Beykoz-Sarıyer, Sarıyer-Kadıköy,Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer, Maltepe-Adalar, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu(Ring), Bostancı-Karaköy-Kabataş, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş,Küçüksu-İstinye, Üsküdar-Aşiyan, Rumeli Kavağı-Eminönü, Anadolu Kavağı-Üsküdar, Çengelköy-İstinye.

UÇAK SEFERLERİ DE İPTAL OLDU

İstanbul'da yaşanan yoğun sis nedeniyle Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 48 seferi iptal edildi. Pegasus Hava Yolları da iptal edilen uçak seferlerine ilişkin bir açıklama yayınladı.

İstanbul'da beklenen yoğun sis MADKOM(meteorolojik acil durum komitesi ) kararınca Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 48 seferi iptal edildi. 

PEGASUS'TAN DA SEFER İPTALLERİ

Öte yandan Pegasus Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada da "İstanbul’da meydana gelen yoğun sis sebebiyle Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı seferlerimizde 2-3 Ocak 2023 tarihli uçuşlarımız için iptal ve gecikmeler yaşanabilmektedir." ifadelerine yer verilirken iptal edilen seferler duyuruldu.