İstanbul'un Güngören ilçesi Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi'nde bulunan bir kafe-restoranda Ceyhun T. Ve Hayrettin Ö.’nün saldırısına uğrayan müzisyen Umut Emre Aytekin yaşamını yitirdi.

Tartışma soncu tekme ve yumruklu saldırıya uğrayan Aytekin, kafasına aldığı darbeler sonucu ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Aytekin, ambulansla Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aytekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Aytekin'in saldırıya uğradığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, müzisyen oldukları öğrenilen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., Aytekin'in yere düşmesinin ardından olay yerinden ayrıldı. Saldırganların bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek yerde yatan Aytekin'in başında bekledikleri görülüyor. Tartışmanın neden çıktığı ise bilinmiyor. 

Gözaltına alınan Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki fail, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.