Instagram'ın kendi kendine kapanma problemi ile beraber şimdi de hesapların askıya alınmasıyla gündemdeki yerini aldı. Uygulama, IOS 16.1 sürümü sonrası birçok kullanıcıya bu sorunu yarattı. Hal böyle olunca da "Instagram uygulaması çöktü mü, neden kendi kendine kapanıyor, askıya alındı hatası nedir, nasıl düzelir?" soruları yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili şikayetler giderek artarken bazı android telefonlarda da aynı problemin yaşandığı söyleniyor. Peki, Instagram uygulaması neden kendi kendine kapanıyor, nasıl düzelir? İşte detaylar.

INSTAGRAM UYGULAMADAN ATIYOR!

Instagram kullanıcıları konuyla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Birçok kişinin sorunu ise aynı; Instagram'ın iPhone telefonlarda 1 dakika sonra kapandığı söyleniyor. Öte yandan bazı kullanıcıların ise hesaplarının askıya alındığı ifade ediliyor. Peki çözüm ne, uygulama ne zaman düzelecek?

Sosyal medyadaki paylaşımlara bakılacak olursa sorun dünya genelinde oluşmuş durumda. Kullanıcılar şikâyetlerini Twitter'dan Apple ve Instagram'ı etiketleyerek belirtti. Öte yandan

#instagramdown #instagramcrash hashtag'leri dünya genelinde trend olmaya başladı.

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA!