Pandemi döneminde ücretsiz ekmek alabilmek için kuyruğa giren yurttaşların görüntüsü ile bilinen AKP'li Altınordu Belediyesi, yaklaşık 5 milyon lira harcayarak 'Z Kuşağı Vadisi' yapacak.

"GENÇLERİMİZ KENDİLERİNİ ÖZEL VE DEĞERLİ HİSSEDECEK"

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre 'Z Kuşağı Vadisi' için ihaleye çıkılırken, projeye 4 milyon 954 bin 298 TL harcanacağı öğrenildi. İlçedeki Okullar Caddesi'nin araç trafiğine kapatılacağı ve 9 bin metrekarelik alanda yürüyüş yolları, yeşil alanlar, saat kulesi, havuz ve çeşmenin olacağı belirtilen proje hakkında konuşan AKP'li Belediye Başkanı Aşkın Tören, "Özellikle Z kuşağı olarak tabir edilen gençlere yönelik çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin kendilerini özel ve değerli hissedecekleri, tüm kuşakların şehirleriyle gurur duyacakları bir eseri sizlerin hizmetine sunuyoruz" dedi.

EKMEK KUYRUKLARI

Altınordu Belediyesi, 2020'nin aralık ayında 'askıda ekmek' kuyruğu ile gündeme gelmişti. Gelecek Partili Muhsin Emre Demiröz, ekmek almak için kış günü sırada bekleyen yurttaşların fotoğrafını paylaşarak, "AK Parti'li Altınordu Belediyesi, insanlık onurunu ve toplum sağlığını hiçe sayıyor! Vatandaş açlıktan ölmemek için coronadan ölmeyi göze alıyor. Millet aç aç! Ama belediye ‘kuru ekmekle karnın doysun, virüsten ölürsen karışmam!' diyor" ifadelerini kullanmıştı.