İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'Yuvamız İstanbul' projesi kapsamında temel atma töreni için Sultangazi'ye gitti. Törendeki katılımı az bulan İmamoğlu'nun basın mensuplarının karşısında CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e söylediği sözler, gündem oldu. 

"REZİLLİK"

İmamoğlu, Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek katılımın azlığına tepki gösterdi.

"HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN MASIN"

Avseren, İmamoğlu'na "Başkanım" yanıtını verdiği sırada, kulağına basının olduğu uyarısında bulunulan İmamoğlu, "Hiç önemli değil basın, masın" diye konuştu.

Diğer yandan 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek CHP Kurultay'ı öncesinde parti içinde yaşanan gerilimler de sık sık gündemdeki yerini koruyor. İmamoğlu'nun sitemde bulunduğu CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'in ise CHP Genel Merkezi tarafından desteklendiği bilinen İstanbul il başkanı adayı Cemal Canpolat'la geçtiğimiz gün bir görüşme gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştı. Aynı zamanda Avseren, mevcut il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ekibinden bir isim olarak biliniyor.