EKONOMİ

"İktidarımızın ilk haftasında çiftçinin borçlarını sileceğiz"

Dokuz8HABER’den Bekir Güneş ve Burak Necip Başar, Tarım Zirvesinde CHP’li yöneticiler ve Belediye başkanları ile konuştu.

Abone Ol

CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne yoğun bir katılım oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li Büyükşehir belediye başkanları  ile çok sayıda il ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı zirvede tarım ve kalkınmaya dikkat çekildi.

"CHP İKTİDARININ TARIM POLİTİKASINI OLUŞTURUYORUZ"

Dokuz8HABER’den Bekir Güneş ve Burak Necip Başar, Tarım Zirvesinde CHP’li yöneticiler ve Belediye başkanları ile konuştu. Barut, CHP iktidarında uygulayacakları tarım projelerini anlattıklarını söyledi. Videoyu izlemek için:

ÇİFTÇİ İSYAN ETTİ: "İKİ YAKAMIZ BİR ARAYA GELMİYOR"

Adana Karataş'tan çiftçi Nadir Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP'li Belediyeler'in tarım zirvesine katıldı. Zirvede Kılıçdaroğlu'nun yanında oturan ve ilk konuşmayı yapanlardan biri olan Arslan, dokuz8HABER'e de yaşadıklarını anlattı. Arslan, "İki yakamız bir araya gelmiyor. Ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ TARIMDA EN GEÇ 5 YIL İÇİNDE DÜZLÜĞE ÇIKARACAĞIZ"

CHP'nin tarım politikalarında önemli bir isim Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın, dokuz8HABER'e yaptığı açıklamada CHP'nin 5 yıl içerisinde birçok tahıl ürününde Türkiye'yi kendi kendine yetecek bir duruma getireceklerini söyledi.

"İKTİDARIMIZIN İLK HAFTASINDA BORÇLARINI SİLECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde dokuz8HABER'in sorularını yanıtladı. Adıgüzel, iktidara geldikleri ilk haftada çiftçinin borçlarını sileceklerini söyledi.

"MİLLET İTTİFAKI İLK SEÇİMDE DOSTLARI İLE İKTİDARA GELECEK"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde dokuz8HABER'in sorularını yanıtladı. Gürün, Millet İttifakı ve dostlarının ilk seçimde iktidara geleceğini ve bunun için hükümet programlarını hazırladıklarını söyledi.

"CHP'Lİ BELEDİYELER UMUT OLDU"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde dokuz8HABER'in sorularını yanıtladı. Karalar, “Kime oy vereceğiz diye kararsız olanlar artık CHP’li Belediyelere bakarak kararlarını veriyor. CHP’li Belediyeler umut oldu” dedi.