İSTANBUL (AA) - İGSAŞ, ramazan ayı dolayısıyla bayi ve iş ortaklarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği, Samsun, Mardin, Konya ve İstanbul'da düzenlendi.

Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız ve İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal'ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeklerine, şirketin üst düzey yöneticileri ve bölge temsilcileri de katılım sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, "İGSAŞ'ın çalışanları ve paydaşlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin çok ciddi bir deprem yaşadığını hatırlatan Yıldız, şunları kaydetti:

"Her birimizin katkısıyla bu felaketin yaralarını birlikte saracağız. Yıldızlar Yatırım Holding'in tüm şirketleri gibi İGSAŞ da tüm çalışanları ve siz kıymetli bayilerimizle tek yürek olarak deprem bölgesine destek sundu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizden elde ettiğimiz güçle daha nice başarı hikâyelerine imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bu mübarek gün vesilesiyle yaklaşan Ramazan Bayramı'nın ülkemize, tüm İslam alemine ve İGSAŞ ailesine hayırlara vesile olmasını diliyorum."

İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal ise İGSAŞ olarak, geleneksel ramazan ayı iftar buluşmasını bu yıl da gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktararak, "İnsanların giderek birbirinden uzaklaştığı çağımızda, ramazan ayı vesilesiyle aramızdaki gönül bağını, kültürel mirasımızı, değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizin önemini tekrar hatırlıyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferini ve bereketini birlikte yaşadığımız bu buluşmalarımızın kurum kültürü olarak bizimle ve bizden sonraki kuşakla da devam etmesini temenni ederim. Davetimize katılan tüm bayilerimize teşekkür eder, organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.