İş insanı ve spor faliyetleri yatırımcısı İbrahim Murat Gündüz'ün müthiş bir organizasyon düzenleyen Kürşat Şahin’i genç yeteneklere yatırım yaptığı için tebrik etti. Loca Fight Club Profesyonel Kick Boks Galası, 20 Haziran 2023  tarihinde İstanbul’da  gerçekleşecek. Avrupada gerçekleştirilen  organizasyonları aratmayacak bu etkinlik, kick boks sevenleri  heyecanlandıran mücadelelere ev sahipliği yapacak.

Organizasyonun gerçekleşmesinde büyük bir rol oynayan tanınmış organizatör Kürşat Şahin, spor camiasında isminden söz ettiren başarılı bir girişimci. İbrahim Murat Gündüz, Kürşat Şahin'in organizasyon düzenleme konusundaki başarılarını takdirle karşılıyor ve organizasyon gelirinin depremzedelere verilecek olmasından dolayı Kürşat Şahin hakkında  övgü dolu sözler sarf ediyor.

aaa-2

Loca Fight Club Kick Boks Organizasyonu birçok ülkeden canlı olarak izlenebilecek. Heyecanla beklenen gece boyunca toplam 16 sporcu ile toplam 8 maç yapılacak ve sporcular profesyonel kariyerleri için kıyasıya mücadele edecekler.  Gala, kick boks  sporu severlerin heyecanla beklediği bir organizasyon olarak öne çıkıyor.

Türkiye’nin gururu Dünya şampiyonu sporcu  Adem Bozkurt’un kemer maçı  gecenin heyecanla beklenen maçı olacak.  İbrahim Murat Gündüz'ün gönülden desteklediği genç ve başarılı milli sporcu  Ali Göktürk Benli'nin de 75 kg kategorisinde İranlı rakibi ile mücadele edeceği gece, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kürşat Şahin’in Organizasyonu, spor camiasında büyük bir taktir ve ilgiyle bekleniyor. İbrahim Murat Gündüz'ün genç sporculara olan desteği ile  Kürşat Şahin'in etkinlik düzenleme konusundaki başarısı, bu müthiş organizasyonu unutulmaz kılacak. Kick boks  tutkunları, Volkswagen Arena'da gerçekleşecek müsabakaları heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor.