Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in H.K.G.’yi 6 yaşındayken 29 yaşındaki Kadir İstekli’nin istismar ettiği; H.K.G’nin anne ve babasının da istismara izin verdiği iddialarına ilişkin iddianame kabul edildi. İlk duruşma günü olarak 22 Mayıs kabul edildi. Hiranur Vakfı, internet sitesini kapatırken, sosyal medya hesaplarında vakfın siyaset, bürokrasi ve iş dünyasıyla olan temaslarına ilişkin fotoğraflar duruyor.

SÖZCÜ’nün burada yaptığı incelemede, Hiranur Vakfı yöneticileri, bakan, bakan yardımcısı, milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları ve AKP yöneticileri ile birarada görülüyor.

Vakfın Sancaktepe’de yasa dışı yollarla inşa edilen yerleşkesine AKP Genel Başkan Yardımcısı, AKP İlçe Başkanı, belediye başkanı bir ziyaret gerçekleştirmiş.

İşte Hiranur Vakfı’nın fotoğraf albümü:

Hiranur Vakfı 1

Hiranur Vakfı 2

Hiranur Vakfı3

Hiranur Vakfı 4

Hiranur Vakfı 5

Hiranur Vakfı6

Hiranur Vakfı7

Hiranur Vakfı8

Hiranur Vakfı9

Hiranur Vakfı 10

Hiranur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kul ve Yurt içi Sorumlusu Şahin Palut İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun  yardımcısı Mehmed Ersoy’u 18 Nisan 2022 tarihinde makamında ziyaret ediyor. Bu ziyaretten çok kısa bir süre sonra 29 Nisan 2022’de Hiranur’un kurduğu derneğe yardım toplama izni veriliyor.