HBB tarafından Antakya’daki Karlısu Göleti Tesisleri’nde, huzurevi sakinleri için düzenlenen etkinliğe, 150 yurttaş katıldı. Programda yurttaşlar,  Büyükşehir’in ses sanatçılarının şarkılarına eşlik etti, piste çıkarak halay çekti. Eğlence, mini konserin ardından yemek ikramı ve kesilen yeni yıl pastası ile devam etti.

HBB Başkan Vekili Fedai Yücedal, yeni yılın hem Hatay’a hem de Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyerek, “Yeni yıl memleketimize ve ülkemize hayırlar getirsin. Başkanımız Lütfü Savaş adına hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hepinize sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu ömürler diliyorum. Nice güzel günlerde buluşmak dileğiyle” dedi. 

Huzurevi sakinleri etkinliğe dair düşüncelerini, şu sözlerle dile getirdi:

-Aysel Kaplan: “Bizi buraya davet ettiği için huzurevi sakinleri adına Lütfü Savaş Bey’e çok teşekkür ederim. Bizler için çok iyi oldu. Değişiklik oldu. Büyük, küçük herkese iyi yıllar dilerim. Yeni yılda umutlar, başarılar daim olsun.”

-Hasan Çevik: “Belediye Başkanımız Lütfü Savaş başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar çok güzel bir program yapmış. Yeni yıldan Türkiye Cumhuriyeti’ne ve vatandaşlarına huzur bekliyorum. Herkese iyi yıllar dilerim.”

Huzurevi Müdürü Behzat Aslan ise organizasyon için HBB Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür ederek, yurttaşların yeni yılını tek tek kutladı.