Haber: Gündem Gazetesi

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Tulgay Hasar, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Adayı Hasar’ın bugünkü durağı Ula oldu.

Milletvekili Adayı Hasar’ın bugünkü durağı Ula oldu. Partililerle birlikte İyi Parti Ula İlçe Başkanı Salih Aksu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden İyi Parti Adayı Hasar, daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnafı ziyaret etti.

“ULA DEĞİŞİM İÇİN 14 MAYIS’I BEKLİYOR”

İlçe Başkanı Salih Aksu ve partililer birlikte esnafla buluşan Tulgay Hasar, İyi Parti’nin iktidarı döneminde Türkiye’nin kronikleşen sorunlarının çözüme kavuşacağını belirtti. Muğla’da İyi Parti ve Millet İttifakı’na ciddi bir desteğin olduğunu saha çalışmalarında gördüklerinin altını çizen Muğla Milletvekili Adayı Hasar, “ Muğla ve ilçelerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İyi Parti’ye gönül vermiş partililerimizle birlikte bu seçimin ne kadar önemli olduğunu, mevcut sistemin devam etmesinin ülkeye verdiği zararı gittiğimiz her yerde vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bugün de Sayın İlçe Başkanımız Salih Aksu ve partilerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaf hayat pahalılığından, her gün gelen zamanlardan şikayetçi. Ulalı hemşehrilerimiz çocuklarımız için, güçlü bir ekonomiye sahip bir Türkiye için değişim istiyor. İktidarımız döneminde engelli bireylerin kronikleşen sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Ula değişim istiyor, değişime hazır 14 mayıs tarihini bekliyor. Az kaldı liderimiz Meral Akşener önderliğinde engelleri hep birlikte aşmaya geliyoruz.”

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu