Deprem bölgesinde yardım ve bağış topladıkları esnada iktidar tarafından hedef gösterilen Levent, İçişleri Bakanlığı'na derneklerinin denetlenmesi için çağrıda bulunmuştu. Levent, sonrasında yerli denetçinin Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) olduğunu duyurmuştu. Haluk Levent son olarak denetim raporlarını paylaşacak olan TÜRMOB'un AHBAP'tan kendilerine 24 gün ek süre istediğini açıklamıştı. Levent, tüm açıklamaların AHBAP Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılacağını söyledi.


Yeni paylaşımlarda bulunan Levent, "Ve sorunun çözümünü buldum. Bir TV kanalında şöyle 2-3 saatlik bir canlı yayın yapalım. Özellikle 24 Mart’ta açıklayacağımız denetim raporundan sonra eski yeni ne kadar soru var ise sorulsun.Tek tek yanıtlayayım. Hem zamanımızı yitirmeyelim hem de o gün herkes cevabını alsın" dedi.

Levent'in paylaşımı şu şekilde:

Yine kızıyorum kendime. Hiç sağlıklı bir dönemden geçmiyorum. Sakinleşerek kısa yazayım. Derneklere gelen şartlı bağışlar vardır. İsteseniz de dernekte tutamazsınız. İlgili projeye aktarmak zorundasınız . 3 yıl önce şehitlerle ilgili şartlı bağışı böyle yönlendirdik ve yayımladık.

Ve sorunun çözümünü buldum. Bir TV kanalında şöyle 2-3 saatlik bir canlı yayın yapalım. Özellikle 24 Mart’ta açıklayacağımız denetim raporundan sonra eski yeni ne kadar soru var ise sorulsun. Tek tek yanıtlayayım. Hem zamanımızı yitirmeyelim hem de o gün herkes cevabını alsın.

Screenshot_1-12