Yunanistan Haberleri

Yunanistan haberleri ve güncel Yunanistan gelişmeleri, Yunanistan ile ilgili tüm video, Yunanistan fotoğrafları ve Yunanistan haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel
GÜNDEM

Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne sayılı günler kaldı. Yunanistan’da da Türkiye’deki seçimlerden bir hafta sonra, 21 Mayıs...

Genel

Türkiye'nin Atina-Pire Başkonsolosluğuna kayıtlı seçmenlerin, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için kullandıkları oyların yer aldığı...

İZMİR
DÜNYA

Yunanistan'dan, Türkiye ile sorunların çözümünde her iki ülkedeki seçimlerin ardından imza atmaya hazır olduğu mesajı geldi.

İZMİR

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına itilen 13 düzensiz göçmen kurtarıldı.

DÜNYA

Ukrayna'daki savaşın ardından, Avrupa savunma sanayini güçlendirme çalışmaları çerçevesinde Yunanistan'a 60 ila 80 milyon avroluk mali destek sağlanabileceği ileri sürüldü.

İZMİR

İzmir açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 24 düzensiz göçmen kurtarıldı, 9 düzensiz göçmen yakalandı.

AVRUPA

Yunan yargısı, Altın Şafak Partisinin eski milletvekili İlias Kasidiaris'in kurduğu partinin 21 Mayıs'ta düzenlenecek genel seçimlere girmesine izin vermedi.

DÜNYA

Yunanistan'da ırkçı Altın Şafak Partisinin 3 eski milletvekili, "ırkçı şiddeti körükledikleri" suçlamasıyla yargılandıkları davada beraat etti.

Genel
AYDIN

Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itildikleri belirtilen lastik bottaki 13 düzensiz göçmen kurtarıldı.