Yoğunluk Haberleri

yoğunluk haberleri ve güncel yoğunluk gelişmeleri, yoğunluk ile ilgili tüm video, yoğunluk fotoğrafları ve yoğunluk haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel

İstanbul'da, kuvvetli yağış trafikte aksamalara neden olurken Büyükçekmece'de yolda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı.

Genel

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla İstanbul-İzmir Otoyolu'nda başlayan hareketlilik sürüyor.

YEREL

Güney Ege'nin ünlü turizm merkezleri Bodrum, Marmaris, Fethiye, Akyaka ve Datça ilçelerinde Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşandı.

YEREL

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu'nda, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşandı.

YEREL

Ramazan Bayramı dolayısıyla köprü ve otoyollar ile toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğu İstanbul'un bazı noktalarında hem trafik hem de yolcu...

Genel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bayram öncesi yaşanan trafik yoğunluğu havadan dron ile görüntülendi.

İSTANBUL

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikleri izlemek üzere İstanbul Boğazı çevresindeki sahillere gelenlerin araçları yoğunluğa neden oldu.

YEREL

Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolu Okmeydanı, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu mevkilerinde araçlar güçlükle seyretti.

YEREL
İSTANBUL
YEREL

Kurban Bayramı tatilinde yerli turist akınına uğrayan Muğla'nın ünlü turizm merkezleri Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Akyaka'da dönüş trafiği yoğunluğu başladı.

Genel