Viyana Haberleri

viyana haberleri ve güncel viyana gelişmeleri, viyana ile ilgili tüm video, viyana fotoğrafları ve viyana haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Avusturya'da, 2023'te 1302 ırkçı saldırı yaşanırken, bunların yüzde 58'i çevrim içi platformlarda gerçekleşti.

Genel

Avusturya İçişleri Bakanı Gerhard Karner, 2023’de aşırı sağ kaynaklı suçların önceki yıla kıyasla ciddi oranda arttığını, 2022’de aşırı sağ motifli...

DÜNYA

Avusturya, Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) sağladığı finansal desteği askıya aldı.

DÜNYA

Avusturya Viyana'da Hamza isimli 27 yaşındaki bir Türk, 40 yaşındaki Alman nişanlısı Gundala ile evlenirken sınır dışı edildi.

DÜNYA

Filistin'in Viyana Büyükelçisi Salah Abdel Şafi, "Bir kez daha (Avusturya) federal hükümetine sesleniyorum, tam ateşkes sağlanması talebinde bulunun" dedi.

DÜNYA

Avusturya'nın başkenti Viyana'da binlerce gösterici, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının son bulması için kalıcı ateşkes talebiyle yürüyüş gerçekleştirdi.

Genel
DÜNYA
Genel

Avusturya Savunma Bakanı Klaudia Tanner, "Avrupa Sema Kalkanı Girişimi" (Sky Shield) kapsamında, Almanya'dan hava savunma sistemi satın alacaklarını söyledi.

Genel
Genel
DÜNYA

Avusturya Çevre, Enerji ve Ulaştırma Bakanı Leonore Gewessler, şehir içi hız sınırını saatte 80 kilometre, şehir dışı hız sınırını ise...