Tutuklandı Haberleri

tutuklandı haberleri ve güncel tutuklandı gelişmeleri, tutuklandı ile ilgili tüm video, tutuklandı fotoğrafları ve tutuklandı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

Ankara'nın Altındağ ilçesinde tartıştığı kendisine şiddet uygulayan eski eşini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kadın ve kızı tutuklandı.

YEREL

Balıkesir'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüpheliden 10'u tutuklandı.

YEREL

Avcılar'da bir kişinin hayatını kaybettiği gece kulübüne yönelik silahlı saldırı sonrası gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ünün tutuklanmasına karar verildi.

DÜNYA

Rusya'nın başkenti Moskova'daki "Crocus City Hall" konser salonunda düzenlenen terör saldırısıyla ilgili 1 kişi daha tutuklandı.

YEREL

Tuzla'da döviz bürosu çalışanının elinde taşıdığı içinde 2 milyon lira civarında para bulunan çantayı gasbetmeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2...

YEREL

Erzincan'da durdurulan araçta 58 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

YEREL

Erzincan'da bir aracın stepnesinde 4 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

YEREL

Esenler'de, evinin bodrumunda kalem kutularına gizlenmiş 952,2 gram uyuşturucu madde bulunun şüpheli tutuklandı.

YEREL

İstanbul'da iki ayrı kuyumcudan 8 milyon 500 bin lira değerinde altın çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

YEREL

Konya'nın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren suç örgütüne yönelik operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 11'i tutuklandı.

YEREL

Adana'da bir depoda 18 milyon 950 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, bir şüpheli tutuklandı.

YEREL

İstanbul'da, kendilerini polis-savcı olarak tanıtıp bir emekliyi dolandırdıkları iddiasıyla yakalanan 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.