Türkiye Gündemi Haberleri

Türkiye Gündemi haberleri ve güncel Türkiye Gündemi gelişmeleri, Türkiye Gündemi ile ilgili tüm video, Türkiye Gündemi fotoğrafları ve Türkiye Gündemi haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunan Kosova Cumhuriyeti Başbakanı Albin Kurti'yi kabul etti.

GÜNDEM

Kanada, Türkiye'ye yönelik “her an bir terör saldırısının meydana gelebileceği” iddiasıyla seyahat uyarısında bulundu.

GÜNDEM

Avustralyalı suç örgütü Alameddine'nin üst düzey üyelerinden 27 yaşındaki Masood Zakaria'nın Bodrum'da lüks bir villaya düzenlenen polis baskınında yakalandığı bildirildi.

DÜNYA

Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç ve Hollanda'da Kura-ı Kerim yakan Edwin Wagensveld ve  Rasmus Paludan hakkında soruşturma başlattı.

GÜNDEM

ISIL-SEA adlı örgütün Türkiye’deki mal varlığı, IŞİD ve El Kaide ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle donduruldu.

GÜNDEM

Hükümete yakınlığı ile bilinen TGRT, hükümetin politikalarını eleştiren Ana Haber sunucusu Ekrem Açıkel ile yollarını ayırdı. Açıkel'in ekonomi üzerinden canlı...

GÜNDEM

Hollanda ve İngiltere'nin başkonsoloslukları, "Olası protesto gösterileri ve Batılılara yönelik tehdit" iddiasıyla ziyarete kapatıldı.

GÜNDEM

Almanya Dışişleri Bakanlığı ve Fransa ile ABD'nin Türkiye Başkonsoloslukları, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarına dönük "uyarılar" yayınladı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile Cumhurbaşkanlığı’nda görüştü.

DÜNYA

Türkiye, üçlü mekanizma toplantısını süresiz şekilde iptal etti.

GÜNDEM

Habertürk, kasaba giden bir çocuğun "Annem karne hediyesi olarak et aldı" sözlerinin yer aldığı haberle ilgili inceleme ve soruşturma başlattıklarını...

GÜNDEM

İstanbul’un 12 ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, toplam 287 kilo 74 gram uyuşturucu madde ve 9...