Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SPOR

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nin çeyrek finalinde 28 Şubat Çarşamba günü sahasında RAMS Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ligde 61....

SPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 18 Şubat Pazar günü deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belirlendi.

SPOR

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Trabzonspor'u ağırlayacak.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor, ligde 300 hafta sonra art arda 4 maç kaybetti.

SPOR

Trabzonspor Kulübü, futbolcu Rayyan Baniya'ya yönelik ırkçı nitelikli paylaşımla ilgili hukuksal adımların atıldığını duyurdu.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Tüpraş Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında misafir takım taraftarının alınmayacağı açıklandı.

SPOR

Trabzonspor'un "İnadıyla Şampiyon" adlı belgeseli, 26 Ocak Cuma günü gösterime girecek.

SPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

SPOR

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 25 Ocak Perşembe günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 25 Ocak Perşembe günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.